De essentie van een tekstschrijver: meer dan alleen zoekwoorden

Een SEO-tekstschrijver is meer dan alleen een meester in het verwerken van zoekwoorden in de tekst. De tekstschrijver is ook een expert in het creëren van content die je doelgroep aanspreekt en vasthoudt. Zoekwoorden worden subtiel verwerkt, terwijl de tekst als een magneet werkt op potentiële klanten. Een goede tekstschrijver is dus een onmisbare schakel in het maken van succesvolle en effectieve content voor jouw website. Wil jij je websiteteksten laten schrijven? Dat doen we graag voor je bij Crossphase.

Michiel

Verover Google's ranking door website teksten te laten schrijven

Jouw content moet up-to-date, toegankelijk en betekenisvol zijn. Dit kan niet door alleen naar de zoekwoorden te kijken. Heb je bijvoorbeeld goed naar de behoefte van je doelgroep gekeken? Geeft jouw content écht antwoord op de vraag van jouw bezoekers? Een SEO tekstschrijver onderzoekt wat je doelgroep precies wil en welke zoektermen daarbij horen.

Je websiteteksten laten schrijven door een tekstschrijver is de sleutel tot succesvolle content.

De klantdata worden namelijk gecombineerd met een zoekwoordenonderzoek. Zo wordt de zoekintentie van je doelgroep onthuld. En met die informatie creëert de tekstschrijver relevante webteksten. Met die webteksten vinden bezoekers precies wat ze nodig hebben en wordt je website beloond met een hogere ranking in zoekmachines.

De kracht van structuur: maak jouw webteksten SEO-proof

Structuur is key. Niemand houdt van eindeloze lappen tekst zonder enige vorm van logica. Zo jaag je je bezoekers regelrecht weg. Dat wil je natuurlijk niet.

Daarom is het slim om een SEO-tekstschrijver of webredacteur in te schakelen. Zij toveren jouw teksten om tot webteksten, oftewel SEO-teksten. Scanbaar, overzichtelijk en bomvol sterke tussenkoppen. Zo zorg je voor een top user experience, hogere conversie én betere vindbaarheid. Klinkt als muziek in de oren, toch?

Landscape digital wit oranje 1

De voordelen van website teksten laten schrijven

Bij Crossphase zijn we dol op taal én hebben we ruime ervaring in teksten schrijven voor grote A-merken. Onze SEO-tekstschrijvers en webredacteuren zijn experts in het creëren van content die aansluit bij jouw organisatie en doelgroep. Door onze unieke aanpak zorgen we voor de perfecte match tussen de persoonlijkheid van onze professionals en jouw organisatie.

Hierom huur jij een Crossphaser in:

 • up-to-date met SEO tekstschrijven: van featured snippets tot voice assistant optimalisatie
 • jouw contentmanagementsysteem (cms) heeft geen geheimen voor een Crossphaser
 • kameleons in tone-of-voice. Stijlgids of schrijfwijzer nodig? Geen probleem!
 • ze duiken in het hoofd van je doelgroep, product en merk

  Laat de copycat thuis

  Bij SEO-teksten draait het allemaal om goede content: interessant, nuttig en de moeite waard om te lezen, delen en linken. Zo verhoog je de betrouwbaarheid en autoriteit van je website en scoren je pagina's hoger in Google. Het begint allemaal met zoekwoordenonderzoek en het schrijven van unieke content, want Google houdt niet van kopiëren. Dus laat de copycat thuis en schrijf jouw eigen verhaal.

  Presentatie Crossphase Academy op kantoor

  Dit doen wij voor jou

  Bij ons kan je terecht voor spiksplinternieuwe SEO-teksten. Of een flinke opknapbeurt van je huidige content. Geen stress meer over de zoekmachine, want goede content spreekt voor zichzelf. Het geheim? Denk van binnenuit: wat willen jouw klanten weten en hoe kan jij ze daarbij helpen? Bij ons draait alles om klantgerichte communicatie, dé truc voor een top notch SEO-strategie! Websiteteksten laten schrijven? Neem contact met ons op!

  3 redenen waarom je je website teksten moet laten schrijven

  1. Bijna alle online ervaringen (93%) starten in een online zoekmachine en Google is verreweg de meest gebruikte zoekmachine ter wereld, met een marktaandeel van ongeveer 92%. (bron: Oberlo)
  2. Als SEO tekstschrijvers zorgen wij ervoor dat jouw website teksten heeft die Google niet kan weerstaan. Door slimme optimalisatietechnieken wordt jouw website hoger gerankt in de zoekresultatenpagina (SERP) van Google, waardoor potentiële klanten jouw aanbod niet kunnen missen
  3. Goede SEO-content is essentieel voor een hoge positie in de Google-zoekresultaten, naast linkbuilding en een technisch sterke website
  Twee handen in de lucht

  Je website teksten laten schrijven? Stuur een bericht.

  Het formulier is succesvol verzonden!
  Helaas, er is een fout opgetreden bij het verzenden van het formulier. Probeer het opnieuw of mail ons direct via info@crossphase.nl
  Shiane Gambhirsingh
  Shiane Gambhirsingh
  071 528 2221

  Wil je meer weten over onze schrijvers of heb je nog een vraag?

  bel naar
  071 528 2221
  mail naar
  info@crossphase.nl