Projectmanagement begint met een plan

Je nieuwe website moet binnen recordtijd live. De productpagina's van je website zijn dringend toe aan optimalisatie. Daar is tijd, kennis en mankracht voor nodig. Maar wie, wanneer en hoe lang? Een goede voorbereiding is het halve werk. Begin dus met inventariseren: wat is je doel en wat moet er allemaal gebeuren? Wie heb je nodig? En welke kennis heb je in huis en welke niet? De antwoorden op deze vragen vormen je plan van aanpak.

Neem contact op
Yres Isabella crossphase sfeerfoto 20231024 0723

Projectmanager: voor overzicht, kwaliteit en tolk-vertaling

De uitvoerders zijn de contentmanagers, contenteditors, contentspecialisten en misschien ook wel (UX-)designers en developers. Als projectmanager bewaak je het overzicht. Ligt iedereen op schema, zijn alle prioriteiten helder? Kan iedereen verder of moet je bijsturen? Een goede projectmanager verstaat de taal van verschillende disciplines. Om snel te schakelen, maar ook om als ‘tolk’ vertragende misverstanden te voorkomen. Daarom kies je voor een projectmanager met ervaring in contentprojecten.

Stakeholdermanagement

Een belangrijk onderdeel van projectmanagement is stakeholdermanagement. En als projectmanager moet je weten wie alle stakeholders zijn. Zo voorkom je dat er nog een paar bij je aankloppen als je denkt bijna klaar te zijn. Verder draait stakeholdermanagement om verwachtingsmanagement, draagvlak creëren, belangenbehartiging en het organiseren van feedback- en reviewrondes.

Regel jouw projectmanager
Interview op de bank bij Crossphase

Case study: Een digitale open dag voor Inholland

Door corona moest Hogeschool Inholland het roer omgooien: de traditionele open dag moest plaats maken voor een allereerste, digitale variant. Of het gelukt is? Je leest het in ons blog.

Lees meer over dit project
Case Inholland open dag

Waarom je bij Crossphase aanklopt voor projectmanagement

Dankzij opdrachten voor verschillende grote organisaties zijn onze projectmanagers:

Ervaren contentprofessionals

We hebben ervaring met uiteenlopende cms'en en processen. Ervaring die we opdeden bij verschillende grote bedrijven in Nederland en Europa. Ook het ontwerpen van wireframes of het coördineren van A/B-testen kun je met een gerust hart aan ons overlaten.

Snel thuis in je organisatie

Of ze nu helemaal zelfstandig werken of een compleet team aansturen: onze projectmanagers vinden razendsnel hun weg in je organisatie. Ze weten bijvoorbeeld snel wie de stakeholders zijn en wie eigenaar is van welke content. En dat scheelt tijd!

Regisseurs en verbinders

Onze projectmanagers zorgen voor overzicht en bewaken kwaliteit en deadlines. Afstemmen met IT, marketing, directie, externe leveranciers en andere betrokken partijen? Voor onze projectmanagers is dat vanzelfsprekend.

Projectmanager nodig voor jouw websiteproject? Neem contact op.

Het formulier is succesvol verzonden!
Helaas, er is een fout opgetreden bij het verzenden van het formulier. Probeer het opnieuw of mail ons direct via info@crossphase.nl
Shiane Gambhirsingh
Shiane Gambhirsingh
Sales Consultant

Ontdekken wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

bel naar
071 528 2221
mail naar
info@crossphase.nl