Wat is CO₂-neutraal+?

Het verbranden van fossiele brandstoffen zorgt voor CO₂-uitstoot. CO₂-neutraal voor ons betekent dat onze bedrijfsvoering per saldo niet zorgt voor verhoging van de wereldwijde CO₂-uitstoot en daarmee geen invloed heeft op het klimaat. Om CO₂-neutraal te zijn kun je twee dingen doen.

CO₂-uitstoot minimaliseren: Er voor zorgen dat er zo min mogelijk CO₂-uitstoot is, dit kan door bijvoorbeeld een duurzamer autopark en groene stroom.

Restuitstoot compenseren: Het planten van bomen en investeren in projecten die de ergens anders de uitstoot verminderen.

  CO₂-voetafdruk gecompenseerd

  De CO₂-voetafdruk die we nog over hebben, compenseren we sinds 2021 voor 100% via FairClimateFund. Elk jaar gaat dat via een ander project, maar steeds gecertificeerde projecten die meteen CO₂-reductie opleveren.

  Crossphase ontvangt het Fair Climate Fund certificaat

  Samen op weg naar schone energie

  In het biogasproject van FairClimateFund krijgen huishoudens op het platteland van India toegang tot een 100% duurzame en schone manier van koken. Koken op biogas is beter voor de gezondheid, het klimaat en milieu én bespaart huishoudens tijd en geld.

  Meer over het biogasproject
  Huishouden op het platteland van India met biogasproject

  Plant one. Give a lot.

  Yay! Een eigen Crossphase-bos in Uganda. Bovenop het compenseren van onze CO₂-voetafdruk, hebben we voor alle actieve klanten en collega's (200) een boom geplant via WoodYouCare. Zo dragen we bij aan een schonere planeet en investeren we in duurzaamheid. Help jij ons mee om ons bos te laten groeien?

  Plant een boom in ons Crossphase bos
  Wood you care

  Great Place To Work!

  Naast carrièrekansen en ontwikkeling, werken collega’s graag bij ons vanwege de bedrijfscultuur. Waar ze vooral dol op zijn, is de verbondenheid en werkomgeving. Wil jij ook werken bij een werkgever die het milieu en onze toekomst voorop zet?

  Join Crossphase!
  Collega's met certificaat Great Place To Work

  Ontdekken wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

  bel naar
  071 528 0002
  mail naar
  info@crossphase.nl