Het vinden van geschikte experts

Contentmanager, contentmarketeer, copywriter, customer journey expert, content lead of content guru. Contentspecialisten gebruiken 101 titels voor het omschrijven van hun kunnen. Dankzij het continu veranderende werkveld, is het vinden van de juiste mensen de grootste uitdaging voor managers. Want hoe bepaal je wat je team nodig heeft? Hoe noem je die functie? En: hoe werk je samen met verschillende disciplines?

Contentland kent vele disciplines. Maar hoe noem je nu die ene specialist die je nodig hebt? Dat probleem kennen we. Daarom hebben wij de content skillset bedacht. Zo ben je direct minder tijd kwijt

Tjeerd

Alles draait om de juiste skills

Om beter in te spelen op deze vragen, ontwikkelden we de Content Skillset. Met dit model brengen we in kaart welke skills, ervaringen en kennis jij en je team al hebben. Zo wordt duidelijk welke skills er nodig zijn om als team te kunnen groeien én verbeteren.

Tim bij een flipover board

Content maken, managen en de juiste strategie

Goede contentteams hebben skills in 3 belangrijke gebieden.

  • Creating: het creëren van relevante, passende content
  • Managing: content, processen en mensen managen in een complexe technologische en organisatorische omgeving
  • Having a strategy: een contentstrategie ontwikkelen en monitoren om bedrijfsdoelen te halen
Crossphase Content Skillset 3 dimensions

Stel het optimale team samen

Om je te helpen de juiste mensen te vinden, brengen we in kaart wat de doelen van jouw team zijn. Op basis daarvan maken we een profiel van de skills die in jullie organisatie aanwezig én nodig zijn. Daarnaast onderzoeken we of bestaande skills effectief worden ingezet. Welke teams zijn er nog meer? Welke techniek is aanwezig? Hoe wordt er samengewerkt? Met behulp van die analyse brengen we advies uit.

Beluister de Crosscast

In 15 minuten vertelt Content Skillset-owner Jantine je hoe het werkt.

 

Gebruik de Content Skillset zelf!

Benieuwd hoe je de skillset voor jouw team kunt inzetten? Download het gratis whitepaper met het volledige model en uitgebreide uitleg van de skills. Vul het aanvraagformulier in en je ontvangt binnen 10 minuten de download.

Vraag jouw whitepaper aan

Het formulier is succesvol verzonden. Je zult de whitepaper Content Skillset binnen enkele minuten ontvangen per mail!
Helaas, er is een fout opgetreden bij het verzenden van het formulier. Probeer het opnieuw of mail ons direct via info@crossphase.nl

Dit betekent de skillset voor ons

Het ontwikkelen van de Content Skillset zorgde ervoor dat we zelf beter over skills gingen nadenken. Dit is wat dat voor ons heeft betekend.

Dit betekent de skillset voor Crossphase
Content skillset voor teams
Jorinde vierkant
Jorinde Beijerling
Eigenaar van de Content Skillset

Meer weten over onze Content Skillset?

bel naar
071-5282221