Waarom is een goede vacaturetekst belangrijk?

Een vacaturetekst is het eerste wat mensen over je bedrijf lezen. Dan wil je wel dat deze tekst alles uitstraalt wat je als bedrijf ook representeert. Een goede tekst wekt niet alleen interesse op, maar geeft ook een kijkje in hoe het is bij jouw bedrijf. Eerste indrukken zijn erg belangrijk! Een goed geschreven vacaturetekst zorgt er ook voor dat er geen misverstanden ontstaan over wat de functie precies inhoudt. Transparantie aan beide kanten is wel zo fijn. Hoe uitnodigender je tekst, hoe meer sollicitanten je aantrekt. En omdat je tekst helder en duidelijk is, voorkom je onnodige sollicitaties. Vacatureteksten laten schrijven is voor Crossphase geen probleem.

Zelf direct je vacatureteksten opfrissen?

Lees onze tips

Weet je niet waar je moet beginnen? Crossphase helpt!

Crossphase heeft digitale content specialisten in dienst die ruime ervaring hebben in het herschrijven van vacatureteksten. Ons team bestaat niet alleen uit copywriters, maar ook uit SEO-experts die verstand hebben van contentstrategie. Zo weet je zeker dat jouw teksten niet alleen pakkend zijn, maar ook goed gelezen worden.

Gelijk een voorproefje van onze kennis? We leggen in ons blog haarfijn uit hoe je vacatureteksten schrijft waar je géén rillingen van krijgt. Je leest er bijvoorbeeld wat het perfecte aantal bulletpoints is om op te nemen in de profielbeschrijving. Wil je liever meteen vacatureteksten laten schrijven door Crossphase? Neem dan nu contact op of vul onderstaand formulier in.

Michiel foto

Jouw vacatureteksten laten schrijven? Een kennismaking is altijd vrijblijvend.

Het formulier is succesvol verzonden!
Helaas, er is een fout opgetreden bij het verzenden van het formulier. Probeer het opnieuw of mail ons direct via info@crossphase.nl
Shiane Gambhirsingh
Shiane Gambhirsingh
Sales Consultant

Wil jij betere vacatureteksten en meer sollicitanten?

bel naar
071 203 3932
mail naar
info@crossphase.nl