Flexibel | Abonnement | Maatwerk | Crisisdienst

Je kunt onze contentspecialisten-op-afstand flexibel én op abonnementsbasis inzetten. Maar ook kun je bij ons terecht voor een compleet plan op maat, 100% afgestemd op jouw behoeftes. Ideaal als je een speciaal verzoek of een groot project hebt. Wat je ook nodig hebt, wij klaren de klus!

Meteen enthousiast? Neem contact op
Marleen 2

Zet je ons in op maatwerkbasis, dan:

  • Sluit onze oplossing naadloos aan op jouw wensen
    Geen vooraf bepaalde ‘spelregels’, maar een compleet plan op maat voor jouw organisatie. Vergelijk het met een kledingstuk dat speciaal voor jou is gemaakt en perfect om het lijf valt. Heb je bijvoorbeeld ondersteuning nodig bij een groot migratieproject? Maar moeten er ook trainingen aan je personeel gegeven worden, nieuwe collega’s worden ingewerkt en handleidingen voor je contentmanagementsysteem worden opgesteld? Iedere denkbare optie en combinatie is mogelijk.
  • Staat ons complete team contentexperts op afstand voor jou klaar
    Het grote voordeel: wij hebben op ons kantoor in Leiden alle kennis op één plek, en kunnen die kennis daardoor snel en efficiënt met elkaar delen. Ons team is daardoor extra flexibel en heeft alle capaciteit in huis om jouw doelen te behalen. Zo kunnen wij jou onder andere helpen met contentmanagement, copywriting, contentmigratie, consultancy en projectmanagement. Van uitvoer tot advies, onze contentspecialisten zijn van alle markten thuis!
Wouter
Soesja 1
''Een compleet plan op maat, dat perfect aansluit bij je project, je organisatie en je wensen. Optimale flexibiliteit en 100% afgestemd op je behoeftes. Van advies tot uitvoer, we staan voor je klaar.''

Soesja Verweij, Talent Manager CMaaS

'Op maatwerkbasis' in het kort

  1. Samen inventariseren wij je vraag: wat zijn je doelen en wat heb je van ons nodig om die doelen te behalen? Wij bespreken alle opties met je en bieden een passende oplossing voor jouw merk. Omdat we maatwerk leveren, is alles mogelijk. Geen beperkingen, optimale flexibiliteit.
  2. Wij stellen alles in het werk om jouw doelen te bereiken. En zorgen dat de juiste mensen snel worden ingezet om jouw contentproject tot een succes te maken. Kortom, de perfecte match!
  3. Tussentijds checken we regelmatig met je of alles nog goed verloopt. En maken we als het nodig is de gewenste aanpassingen.
Neem contact op
Destanny toetsenbord

Behoefte aan flexibele of regelmatige ondersteuning?

Geen probleem. Je kunt ons inzetten op flexibele basis: ideaal als je bijvoorbeeld een wisselende werkdruk hebt en op ieder gewenst moment extra mankracht nodig hebt. Of zet ons in op abonnementsbasis als je behoefte hebt aan regelmatige ondersteuning bij jouw contentwerk. Heb je hulp nodig bij crisiscommunicatie? Ons crisisteam staat op afstand voor je klaar. Neem gerust contact op en kom erachter hoe wij je kunnen helpen met jouw doelen!

Informeer naar de mogelijkheden!

Het formulier is succesvol verzonden!
Helaas, er is een fout opgetreden bij het verzenden van het formulier. Probeer het opnieuw of mail ons direct via info@crossphase.nl
Shiane Gambhirsingh
Shiane Gambhirsingh
Sales Consultant

Ontdekken wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

bel naar
071 528 2221
mail naar
info@crossphase.nl