Flexibel | Abonnement | Maatwerk | Crisisdienst

Heb je een wisselende werkdruk? Zet onze contentspecialisten in op flexibele basis. Vooraf bepaal jij het budget. Op het moment dat je ondersteuning nodig hebt zet je ons in, en gaan wij op afstand voor jou aan de slag. Zo gemakkelijk is het!

Neem contact op
Destanny

Zet je ons in op flexibele basis, dan heb je snel:

  • Een allround team contentspecialisten op afstand tot jouw beschikking
    Jij profiteert van alle expertise op één plek. Op ons kantoor in Leiden hebben wij een compleet team dat gespecialiseerd is in contentmanagement, copywriting, contentmigratie, maar ook in projectmanagement en consultancy. Wij zorgen dat de juiste mensen aansluiten bij jouw contentproject.
  • Een flexibele uitbreiding van jouw contentorganisatie
    Dat is erg handig bij een wisselende werkdruk. Je zet ons alleen in voor de uren die je nodig hebt. Heb je bijvoorbeeld te weinig specialisten voor een bepaald contentproject en kun je tijdelijk extra ondersteuning gebruiken? Of gaan er binnenkort collega's met verlof en heb je vervanging nodig? Ook geen probleem. Wij kunnen snel en gemakkelijk op afstand inspringen!
Tjeerd en Desi
BENU logo
''Wij zijn zeer blij met de fijne samenwerking. Jullie staan altijd voor ons klaar.''

Esther Rijneker, marketing & communicatieadviseur, BENU Apotheek (Brocacef)

'Op flexibele basis' in het kort

  1. Samen inventariseren we je vraag: wat zijn je doelen en voor hoeveel uur aan werkzaamheden heb je ons nodig? Vooraf bepaal je het budget.
  2. Je neemt een strippenkaart bij ons af. Op deze strippenkaart staat het door jou bepaalde aantal uur. Je bent zelf helemaal vrij wanneer je die uren inzet.
  3. Wij zorgen dat de juiste mensen worden ingezet. Binnen de beschikbare uren gaan we voor je aan de slag om je doelen te behalen. Tussentijds doen we met jou een check-in of alles nog steeds goed verloopt.
  4. Bereiken wij jouw doelen eerder dan gepland, waardoor je uren overhoudt? Jouw budget is vanaf de start 6 tot 12 maanden geldig. Zo kun je ons op een later moment alsnog inzetten voor de overige uren.
Neem contact op
Amber liniaal

Behoefte aan regelmatige ondersteuning of aan maatwerk?

Je kunt ons op abonnementsbasis inzetten. Dan betaal je een vast bedrag per maand en zitten onze contentspecialisten op afgesproken dagdelen in de week voor je klaar. Maar ook bieden we complete maatwerkoplossingen voor jouw organisatie! Heb je hulp nodig bij crisiscommunicatie? Ons professionele crisisteam staat op afstand voor je klaar: in het weekend, in de nacht én tijdens feestdagen.

Informeer naar de mogelijkheden!

Het formulier is succesvol verzonden!
Helaas, er is een fout opgetreden bij het verzenden van het formulier. Probeer het opnieuw of mail ons direct via info@crossphase.nl
Shiane Gambhirsingh
Shiane Gambhirsingh
Sales Consultant

Ontdekken wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

bel naar
071 528 2221
mail naar
info@crossphase.nl