Flexibel | Abonnement | Maatwerk | Crisisdienst

Heb je hulp nodig bij crisiscommunicatie? Met ons professionele crisisteam heb je altijd grip op je (spoed)content. Wij staan op afstand voor je klaar: in het weekend, in de nacht én tijdens feestdagen.

Neem contact op
Amber

Zet je ons crisisteam in, dan:

 • Staan onze stressbestendige contentspecialisten op afstand voor jou klaar
  Onze contentspecialisten hebben jarenlange ervaring met zowel webredactie als het werken in de meest uiteenlopende (contentmanagement)systemen. Ook onder druk of midden in de nacht schrijven en plaatsen zij de beste content. Zo weet je zeker dat je spoedklussen op gebied van contentmanagement en copywriting snel en goed worden opgepakt.
 • Leveren wij niet alleen standaard, maar juist ook maatwerk
  Vraagt jouw spoedklus om maatwerk? Een plan dat naadloos aansluit op jouw wensen? Geen probleem. En sterker nog: daar is waar ons crisisteam juist in uitblinkt. Your wish is our command!
 • Zijn we 24/7 bereikbaar
  Of het nu gaat om crisiscommunicatie, of het ('s nachts) live zetten van je nieuwe website. Ons crisisteam staat 24 uur per dag, 7 dagen in de week tot jouw beschikking!

Onze crisisdienst in het kort

 1. Neem contact op
  Heb je een spoedklus en wil je zo snel mogelijk gebruikmaken van onze contentspecialisten? Neem dan onderaan de pagina contact met ons op. Onze accountmanagers zorgen dat je in contact wordt gebracht met het crisisteam.
 2. Een strakke briefing
  Om snel voor je aan de slag te kunnen, is een goede briefing van de werkzaamheden erg belangrijk. Zeker bij zaken die spoed hebben. Wat moet er gebeuren? Wanneer? Welke systeemkennis is er nodig? Een goede voorbereiding is het halve werk.
 3. Samen voor het beste resultaat
  Zijn de werkzaamheden helder? Mooi! Dan gaan wij voor je aan de slag! Jouw klus wordt direct opgepakt. Wij houden je op de hoogte en houden de lijntjes kort. Zo zorgen we samen voor de beste resultaten!
Neem contact op
Amber liniaal
DSM logo
"Especially during the Coronavirus communication, we feel that the Crisis Service has shown a tremendous support to us for which we are very grateful."

Henrik Schulte, Category Manager Marketing & Communications, DSM Nutritional Products

Geen spoed, maar wel behoefte aan ondersteuning?

Je kunt ons ook op abonnementsbasis inzetten voor regelmatige ondersteuning bij je contentwerk. Voor een vast bedrag per maand zitten onze contentspecialisten op afgesproken momenten in de week voor je klaar. Of zet ons in op flexibele basis: erg handig als jouw werkdruk wisselt, en je op piekmomenten snel ondersteuning nodig hebt. Maar je kunt natuurlijk ook gebruik maken van onze maatwerkoplossingen.

Informeer naar de mogelijkheden!

Het formulier is succesvol verzonden!
Helaas, er is een fout opgetreden bij het verzenden van het formulier. Probeer het opnieuw of mail ons direct via info@crossphase.nl
Shiane Gambhirsingh
Shiane Gambhirsingh
Sales Consultant

Ontdekken wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

bel naar
071 528 2221
mail naar
info@crossphase.nl