Dit is Crossphase

Het grootste contentmanagementbureau van Nederland

Waar we trots op zijn

Na ruim 12 jaar is Crossphase een succesvol bedrijf met ruim 80 collega’s en meer dan 200 klanten. We helpen onze klanten met het maken en beheren van hun online content. 

Vanaf 2014 zijn we bewuster gaan ondernemen met behulp van de Rockefeller Habits; een methode die uitgaat van concrete doelen. Dat heeft gewerkt, want in twee jaar tijd zijn we ruim twee keer zo groot geworden.

4 Gazelle awards

Onze groei is ook Het Financieele Dagblad niet ontgaan. In 2014 wonnen we voor het eerst de landelijke FD Gazellen Award voor beste toekomstvisie. En ook in de jaren daarop mochten we ons tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland rekenen. In 2015, 2016 en 2017 waren we namelijk opnieuw een van de FD Gazellen.

Zo begonnen we

Tijdens zijn studie begon oprichter Maarten aan een bijbaantje bij Canon. Door de jaren heen trok hij als freelance contentmanager steeds meer werk naar zich toe. Uiteindelijk is er zoveel te doen dat Maarten voorstelt om zijn schoolvriend Rutger erbij te halen. Zo ontstond Crossphase; eind 2006 huurden Maarten en Rutger een eigen kantoorruimte in Leiden en namen ze hun eerste officiële collega’s aan.

Ik ben trots op het feit dat online specialisten graag bij ons willen werken en zich elke dag inzetten om A-merken te helpen met het bijhouden en verbeteren van hun online content. Door hun tomeloze inzet waarderen klanten ons met een hoge NPS en dat maakt dat we groeien.

Maarten Fokkelman

Partner

Wie zich bij Crossphase snel wil ontwikkelen, krijgt daarvoor veel mogelijkheden. We verwachten wel dat je een stapje verder gaat. Met een goede houding weet ik zeker dat je buitengewone resultaten neerzet en snel groeit in het online vak.

Rutger Plak

Partner

Groei jij met ons mee?

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op met onze recruiter Ruben.

+31638306273
Whatsapp 
Linkedin