Onze score

Onze collega’s vinden Crossphase een Great Place to Work! Kijk maar naar onze scores:

  • Gemiddelde score van 88%
  • 99% op gelijke behandeling
  • 91% voor verantwoordelijkheid
  • 93% voor de verbondenheid tussen collega’s onderling
  • 91% van onze collega's is trots op Crossphase

Onze scores matchen met de cultuur waar we samen aan werken: één waar iedereen het beste met elkaar voor heeft, en waar we eerlijk tegen elkaar durven zijn. Bovendien ervaren we uitzonderlijk veel regie over onze (persoonlijke) groei en ontwikkeling.

Het leukste contentbureau

Wij vinden het erg belangrijk dat iedereen zich op zijn plek voelt. Daarom doen we er alles aan om werken bij Crossphase zo leuk mogelijk te maken. Daarbij begrijpen we dat leuk er voor iedereen anders uitziet!

Zo kom je tot rust tijdens de wekelijkse yogalessen en mindfulness-sessies, of werk je je tijdens de bootcamps juist in het zweet. Pluk de vruchten van de fruitmand op kantoor of haak aan bij een sushi-lunch. Of misschien zijn onze borrels, lasergame-avonturen en onvergetelijke karaoke-avonden wel helemaal jouw ding.

Bij Crossphase is altijd wel reden voor een feestje. We vieren onze mijlpalen graag. In 2022 deden we dat zelfs met zijn allen op stedentrip naar Riga!

Riga groepsfoto

Inclusie en veiligheid

Bij Crossphase vinden we diversiteit en inclusie heel belangrijk. Onze eigen D&I-werkgroep maakt diversiteit en inclusie daarom zichtbaar en tastbaar op verschillende manieren:

  • We vragen elkaar om voornaamwoorden te respecteren
  • Iedereen heeft de optie voornaamwoorden te gebruiken in hun mail-handtekening
  • Ruil je Hemelvaartsdag liever in voor een andere religieuze of culturele feestdag? Dan kan dat gewoon!

Je veilig voelen op werk zou daarnaast een vanzelfsprekendheid moeten zijn. Crossphase spreekt zich daarom luid en duidelijk uit tegen discriminatie. Pesten, geweld, (seksuele) intimidatie en discriminatie kennen geen plaats binnen Crossphase. We gaan respectvol met elkaar om en maken deze onderwerpen bespreekbaar. Mocht het toch voorkomen, dan nemen we passende acties bij elke situatie.

Iole3
"Crossphase is een bedrijf voor iedereen. Onze werkgroep Diversiteit & Inclusie stelt haalbare doelen op om nog toegankelijker te zijn. Op dit moment herschrijven we bijvoorbeeld onze schrijfwijzer om deze zo inclusief mogelijk te maken voor alle doelgroepen. Ook kunnen onze collega’s een workshop volgen waar via een VR-systeem ongewenste scenario’s op de werkvloer worden nagebootst. Elk kwartaal staan er nieuwe punten op de agenda.”

Iole Scholte - Digital Content Specialist

Kernwaarden

Dat Crossphase goed scoort bij het onderzoek van Great Place to Work komt doordat we veel vertrouwen hebben in elkaar. We delen onderling dezelfde kernwaarden en dat maakt het voor iedereen helder waar we voor staan.

#PROFESSIONEEL

#GEDREVEN

#VERBINDEND

#PRIKKELEND

#SPRANKELEND

Kernwaarden crossphase v3 01

Klaar om een nieuwe weg in te slaan? Bekijk de vacatures!

Liever eerst een inside story horen? Stel je vragen aan een Crossphaser naar keuze en je begrijpt direct waarom wij zo enthousiast zijn!

Bekijk alle vacatures
Yasmien Hoesenie
Yasmien Hoesenie
Recruitment Business Partner

Nieuwsgierig geworden? Yasmien vertelt je graag meer!