FD Gazelle

Crossphase wint voor het vierde jaar op rij FD Gazelle

Hoera!

In 2014 wonnen wij de landelijke FD Gazelle Award voor beste toekomstvisie. En ook in 2015, in 2016 en in 2017 mochten wij de award van het Financieel Dagblad in ontvangst nemen. Daar zijn we natuurlijk trots op! Dat betekent namelijk dat wij één van de snelst groeiende bedrijven zijn van Nederland.

Bedrijven maken namelijk alleen kans op deze award, als zij de afgelopen drie jaar een omzetgroei van minstens 20% hebben gerealiseerd. Andere voorwaarde is dat het bedrijf financieel gezond moet zijn. De FD Gazelle Award is er een die dus écht wat voorstelt. Eentje die niet te koop is.

Een mooie kroon op ons werk. Maar we zijn er nog niet! Momenteel zijn we al marktleider in Nederland, maar ons doel is om in 2020 de beste reputatie te hebben op het gebied van content management. Wereldwijd.

Crossphase wint Gazelle award

Maarten Fokkelman met de award

Stap in de goede richting

“We zijn reuze trots om weer genomineerd te zijn als FD Gazelle, voor de vierde keer op rij! Hard groeien en tegelijkertijd de kwaliteit hooghouden is een flinke uitdaging. Die uitdaging zijn we met het hele team aangegaan met hard werk en een scherpe focus op ons specialisme. Geweldig om dan ook te zien dat dit door klanten wordt beloond met hoge klanttevredenheid en veel werk. En weer een mooie stap richting ons grote doel om in 2020 wereldwijd de beste reputatie te hebben in ons vakgebied.”

Maarten Fokkelman

oprichter en managing director Crossphase