Consultancy

Van ons geen dikke high-level rapporten.
Alleen praktische handvatten.

Contact

Consultancy

Maak gebruik van onze jarenlange ervaring met contentmanagement. Sinds 2007 werken wij samen met grote organisaties in binnen- en buitenland.

Een pragmatische aanpak vinden wij belangrijk. Daarom kijken we niet alleen naar de techniek, maar ook naar uw interne (content)processen. Want echte verbeteringen beginnen vaak bij de inrichting van een organisatie.

Goed contentmanagement bestaat uit vier onderdelen; organisatie, processen, techniek en mensen. Samen kijken we hoe deze onderdelen in uw situatie het best op elkaar aansluiten.

Van ons krijgt u geen dikke high-level rapporten, alleen praktische handvatten. Daarmee kunt u direct aan de slag en boekt u snel resultaten.

Maatwerk

Iedere klant krijgt van ons advies op maat en duurzame oplossingen. Dit zijn onderwerpen die we regelmatig bespreken:

  • kwaliteit vs. kwantiteit
  • een efficiënter team
  • meer doen met minder mensen.

Ook helpen we u met het inrichten van een contentmanagement-systeem (CMS) en geven trainingen. Zo start u vanuit een solide basis en leren uw medewerkers de kneepjes van het vak.

Voortraject

In een voortraject maken we een plan van aanpak. We inventariseren de werkzaamheden en zorgen voor duidelijke verwachtingen. Dit is de basis voor snelheid en kwaliteit.

Contentstrategie & Audit

Behoefte aan een toekomstvisie met heldere doelen? Een duidelijke stip aan de horizon? Dat kan, maar eerst kijken we hoe u nu presteert met een contentaudit. Want pas als we dat weten, kunnen we naar de toekomst kijken.