Together we are one

Crossphasers zijn specialisten binnen het digitale content vakgebied. Van webredactie tot contentmanagement. Digital Content Specialist zijn bij Crossphase betekent dat je een volwaardig lid bent van het team van je klant(en). Maar ook dat je #verbonden bent met je Crossphase collega’s.

Met ruim 80 professionals met ieder een eigen skillset is er enorm veel kennis binnen Crossphase. Je kunt dus altijd terugvallen op een vangnet aan ervaring en expertise op het gebied van content. Zo kunnen we vakwerk leveren aan onze klanten, maar kun je ook enorm veel leren van andere Crossphasers (#gedreven). Want samen staan we sterker!

Groepsfoto Riga
Lieve 2
"Als nieuwe collega land je in een warm bad met een goede onboarding. Ik werd gelijk helemaal meegenomen in de cultuur van Crossphase en daardoor voelde ik me echt welkom!"

Lieve van der Meer, Digital Content Specialist bij Crossphase

Onderdeel van een team

Je kunt bij Crossphase rekenen op je collega's. Iedere collega valt binnen team van Digital Content Specialisten. Met je team lead bepaal je jouw groeidoelen en bespreek je hoe je die doelen het beste kunt bereiken. Deze persoon kijkt met je mee, houdt je een spiegel voor en stimuleert om nieuwe dingen te ondernemen. Zo heb je regelmatig check-ins en staat jouw team lead altijd voor je klaar als je tussentijds vragen hebt. Zo kun jij je optimaal focussen op je groeidoelen.

Een bedrijfscultuur met sterke kernwaarden

Onze 5 kernwaarden zijn professioneel, gedreven, verbindend, prikkelend en sprankelend. We organiseren maandelijks een kernwaardensessie voor alle nieuwe collega’s. Op een interactieve manier worden de kernwaarden toegelicht zodat elke nieuwe collega ze goed begrijpt en zich vrij voelt hiernaar te handelen.

Kernwaarden crossphase v3 01

Klaar om een nieuwe weg in te slaan? Bekijk de vacatures!

Liever eerst een inside story horen? Stel je vragen aan een Crossphaser naar keuze en je krijgt alles behalve een saai verhaal.

Bekijk alle vacatures
Yasmien Hoesenie
Yasmien Hoesenie
Recruitment Business Partner

Vragen? Yasmien vertelt je graag meer!