Detachering

Versterk uw team met een echte specialist.

Contact

Detachering

Iemand nodig voor een tijdelijke vacature? Maak gebruik van onze kennis en ons uitgebreide netwerk. Versterk uw team met een echte specialist.

Deze specialist kan iemand van ons eigen personeel zijn, of een freelancer. We zorgen dat iemand écht bij uw organisatie past. Een kennismakingsgesprek is dan ook vanzelfsprekend.

Crossphase

Met ons samenwerken betekent 100% garantie op een soepel lopend en succesvol contentproject, ongeacht de complexiteit.

De prijs is natuurlijk ook belangrijk. Daarom is een scherp tarief voor de juiste specialist bij ons vanzelfsprekend. Deze aanpak zorgt voor tevreden klanten en leidt vaak tot een duurzame samenwerking.

NS en Crossphase

“We zijn bij NS bezig met een nieuwe website. Een belangrijk onderdeel is contentmigratie, maar we hadden ook advies nodig. Daaruit bleek dat we extra capaciteit nodig hadden, dus inmiddels zijn er mensen van Crossphase bij ons gedetacheerd. Zij zijn echt onderdeel van de organisatie.”

N

Kwaliteit

Nadenken over de gevolgen van je werk. Dat is de basis voor kwaliteit. Omdat wij dat stapje extra zo belangrijk vinden trainen wij onze medewerkers. Zo garanderen wij onze kwaliteit.

Missie

In 2020 wereldwijd de beste reputatie hebben op het gebied van content management. Klanten blij maken met kwaliteit. Want pas als de klant bij is, zijn wij dat ook.

Wat u krijgt

Websites die altijd consistent, compleet en up-to-date zijn. Plezier in het werken met uw cms. Updates voert u snel en makkelijk uit. Het resultaat? Lagere kosten en een kortere time-to-market.

Crossphase wint FD GazelleFD Gazelle

In 2014 wonnen wij de landelijke FD Gazelle Award voor beste toekomstvisie. En ook in 2015, 2016 en 2017 mochten wij de award van het Financieel Dagblad in ontvangst nemen. Een kroon op ons werk en vooral een award die echt iets voorstelt. Eentje die ‘niet te koop’ is.