Ook dit jaar is Crossphase gecertificeerd als Great Place to Work, een graadmeter voor goed werkgeverschap. Als Crossphase willen we een omgeving creëren waarin groei, vertrouwen, respect en plezier voorop staan. Het is heel mooi om te zien dat uit dit onderzoek blijkt dat onze collega's dit ook zo ervaren. We hebben een prachtige score van 88% behaald. Dat is maar liefst 10% hoger dan de score van vorig jaar!

Maarten zonderlogo
“Crossphase staat voor groei, zowel persoonlijk als professioneel op een manier die goed bij je past en in een omgeving waar je jezelf kan zijn.”

Maarten Fokkelman, Founder

Wat je aandacht geeft, groeit

Groeimogelijkheden, gelijke behandeling en verbondenheid zijn onderwerpen waar we aandacht aan besteden. We vroegen onze Crossphasers naar hun mening. Want verhalen moeten verteld worden.

Collega's met certificaat Great Place To Work

Waardering voor Crossphase-cultuur

Bij Crossphase hebben we veel vertrouwen in elkaar. Dat komt omdat we bepaalde waarden onderling delen. Want wat je belangrijk vindt, bepaalt voor een groot deel wie je bent. Als persoon, maar ook als organisatie. Bij Crossphase hebben we dat glashelder uitgewerkt en doorvertaald naar de kernwaarden driven, connected, responsible en caring. Dat geeft ons een kader om ons werk, de organisatie én elkaar steeds te kunnen toetsen.

Eén titel voor allen, allen voor één

Bij Crossphase zien we dat onze collega’s vakspecialisten zijn met ieder een unieke combinatie van expertises binnen het brede digital content vakgebied. Intern maken we daarom geen onderscheid: bij ons vind je alleen digital content specialisten. Natuurlijk verandert ieders expertise en interesse ook gedurende een loopbaan. Daarom geven we iedereen zelf de regie over het groeipad. Dat vinden wij de enige manier voor ontwikkeling die écht recht doet aan het individu.

Tegelijkertijd vieren wij ook ieders uniekheid. Vandaar dat we de vrijheid creëren om intern en extern uitdrukking te geven aan een eigen stempel op het vakgebied.

Met Digital Content Specialist stappen we af van onze klassieke smaken ‘contentmanager’, ‘conversation designer’ en ‘webredacteur’. Ze geven wel een richting aan onze vaardigheden, maar zijn in de praktijk meestal te beperkend. Elke specifieke opdracht(gever) vraagt namelijk een specifieke set aan skills: En daarvoor hebben wij nu een nieuwe functietitel met specialismes.

Benieuwd naar onze vacatures?
CP medewerkers 130
Lieve 2 1
“Tijdens de kwartaalmeeting worden er altijd enkele collega’s in het zonnetje gezet die een bijzondere prestatie hebben geleverd in lijn met de kernwaarden. De genomineerden mogen aan het rad van fortuin draaien, waar je leuke prijzen mee kunt winnen. Toen een collega haar nominatie toelichtte, dacht ik ‘dit zou ik best wel eens kunnen zijn’. Ik zag haar stiekem naar me kijken en 5 seconde later hoorde ik ‘de collega die ik nomineer, is: Lieve’. Zo bijzonder om op deze manier een compliment te ontvangen!”

Lieve van der Meer, Digital Content Specialist

Shiane Gambhirsingh
Shiane Gambhirsingh
Sales Consultant

Ontdekken wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

bel naar
071 528 2221
mail naar
info@crossphase.nl