Als digitale specialisten weten we hoe belangrijk het is om de juiste match te maken met de klant. Maar hoe vind je die perfecte match? Daarvoor hebben we de Content Skillset ontwikkeld. Met deze skillset matchen we altijd de juiste specialist aan jouw vraagstuk!

Bekijk het Content Skillset Model
Crossphase Content Skillset 3 dimensions

Stel het optimale team samen

De digitale contentwereld verandert razendsnel. Het is voor klanten daarom een uitdaging om de juiste mensen en teams met de benodigde vaardigheden samen te stellen. Met de Content Skillset brengen we vaardigheden en kennis van onze contentprofessionals, jouw teams en organisaties in kaart. Zo kunnen we bepalen welke vaardigheden al aanwezig zijn en welke er nog ontwikkeld moeten worden om als team te kunnen groeien en verbeteren.

Hoe werkt de Content Skillset?

Tijdens een interview bepalen we waar de krachten van onze contentspecialist liggen en verdelen we deze over drie assen: contentcreatie, -management en -strategie. In totaal zijn er twaalf onderdelen waarbij we het niveau van kennis en ervaring bepalen. Het resultaat is een visuele weergave van het vaardigheidsniveau, waarbij de niveaus van binnen naar buiten stijgen. Door de gedetailleerde vragen ontdekken onze specialisten zelfs kwaliteiten waarvan ze niet wisten dat ze deze hadden!

Content skillset

Een match maken met de klant

Een casestudy laat zien hoe de Content Skillset kan helpen bij het vinden van de perfecte match. Een klant had moeite om de vacature te vullen en vroeg ons om hulp. We hebben de vacature geplot en ontdekten welke vaardigheden nodig waren. Toen we de plot van de vacature en die van een Crossphaser naast elkaar legden, bleek er een perfecte match te zijn.

Corik1
Tijdens de sessie word je echt uitgedaagd en doorgevraagd op verschillende onderwerpen, waardoor je kwaliteiten ontdekt waarvan je zelf nooit had gedacht dat je ze had. Dit was voor mijzelf enorm waardevol omdat ik nu een duidelijk beeld heb van mijn sterke punten.

Corik van Maaren, Digital Content Specialist

Hoor alles over deze handige tool!

Stationery 2 2x

Een makkelijk visueel overzicht

We hebben de plots naast elkaar gelegd en zo aan de klant gepresenteerd. We konden aantonen dat er een sterke basis lag en dat de match perfect was. De klant was enthousiast en de opdracht was binnen. Dankzij de Content Skillset kunnen we nu makkelijk visuele overzichten presenteren aan klanten en ontdekken waar de krachten en verbeterpunten liggen van ons team en dat van de klant.

Wil jij ook inzicht krijgen in de skills van jouw team? Download dan onze whitepaper en ontdek hoe de Content Skillset jouw team kan helpen groeien.

Download hier de whitepaper!

Ook op zoek naar de perfecte match voor een klus? Vertel het ons!

Het formulier is succesvol verzonden!
Helaas, er is een fout opgetreden bij het verzenden van het formulier. Probeer het opnieuw of mail ons direct via info@crossphase.nl
Shiane Gambhirsingh
Shiane Gambhirsingh
Sales Consultant

Ontdekken wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

bel naar
071 528 2221
mail naar
info@crossphase.nl