Contentmigratie

Specialiteit

Contentmigraties zijn van oudsher onze specialiteit. Sinds 2007 hebben we honderden contentprojecten uitgevoerd en begeleid. Van een nieuw cms tot compleet nieuwe websites.

Door onze jarenlange ervaring kennen we veel uitdagingen en valkuilen. Zo zijn voorbereiding en projectmanagement belangrijk voor een snel en efficiënt verloop van een project. Want een migratie is een stuk meer dan alleen maar content verhuizen.

 

Lees onze casestudies

Expertise

Onze contentmanagers zijn ambachtslieden. Echte experts met liefde voor hun vak. Ze hebben ervaring met veel cms’en en werken snel en nauwkeurig. En onze webredacteuren zorgen dat alle content perfect aansluit bij uw nieuwe website.

Door hun ruime ervaring kunnen ze zelfstandig werken en goed coördineren. Ze begrijpen uw systemen en snappen het belang van kwaliteit. Getrainde professionals die een cms schoon en gestructureerd achterlaten. Zo beschikt u over een solide basis voor de toekomst.

ING en Crossphase

“We hebben Crossphase ingeschakeld voor een migratie. We gingen van een oud cms naar een nieuw cms. Op het moment dat er kritische zaken waren dan hebben we dat altijd kunnen regelen. Het project is heel goed gegaan en binnen de tijdslijnen. Ze waren echt persoonlijk betrokken bij een goede afloop.”

Hulp nodig bij uw contentmigratie?

Hoe u ons inzet is uiteraard afhankelijk van uw vraag en specifieke bedrijfssituatie. We helpen u bijvoorbeeld met het wegwerken van achterstanden, een contentmigratie of het (her)inrichten van uw cms. Maar neem ook gerust contact op als u werkt aan een nieuwe website of een redesign.

U kunt ook het volledige beheer van uw content­management-systeem aan ons uitbesteden. U de lusten, wij de lasten. Met de geruststellende gedachte dat bij pieken of dalen, onderbezetting, nacht of ontij uw website en cms altijd up-to-date zijn.

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Afhankelijk van uw wensen kunnen we binnen een dag al een vrijblijvend voorstel aan u voorleggen.