Werken bij Crossphase

Kom werken bij het grootste contentmanagementbureau van Nederland
Bekijk onze vacatures

Wij helpen bedrijven en organisaties hun verhaal te vertellen

Crossphase werkt al 10 jaar voor de grootste merken in Nederland. Wat we doen? We zorgen dat bedrijven hun verhaal goed kunnen vertellen. Door content op websites te managen, door teksten te schrijven en sinds kort ook door chatbots te ontwerpen.

Waarom onze klanten ons goed vinden? Omdat ze met onze collega’s mogen werken; de leukste, slimste en meest gemotiveerde talenten die ze zich hadden kunnen wensen. 😎

> Dit is ons verhaal

Het allerbelangrijkst vinden we jouw groei

Waarvoor we ’s ochtends ons bed uit komen? Het belangrijkst vinden we jouw persoonlijke groei en die van al je collega’s bij Crossphase. Dat hebben we vastgelegd als ons hoogste doel. We willen alle Crossphasers de ruimte en kans geven om te groeien naar de top van hun vakgebied. We noemen dat onze Growth Culture.

Samen zijn we succesvol

We vinden het belangrijk om een open bedrijf te zijn waarin we werken aan het succes van ons allemaal. We doen niet echt aan hiërarchie, maar werken samen om het beste bureau van Nederland te zijn. We leren collega’s wat we weten en zetten altijd een stap extra voor de organisaties waarvoor we werken.

Meer dan jouw werkplek

Nog niet zo lang geleden waren we een start-up en zagen we elkaar dagelijks. Inmiddels is Crossphase een aardig groot bedrijf waarin we er nog steeds voor zorgen dat iedereen elkaar kent en zich onderdeel van het team voelt. De aftermovie die je ziet? Dat was ons eigen festival.

Ok, dat doen we misschien niet elke week. 😉 We vinden het belangrijk dat jij het bij Crossphase naar je zin hebt. Want als jij lekker in je vel zit, haal je het beste uit jezelf. Daarom lunchen we samen, bieden we een wekelijkse bootcampsessie, hebben we een bedrijfsmasseur en sluiten we iedere week af met een vrijdagmiddagborrel. 

Wat is jouw vakgebied?

Contentmanagement

Als contentmanager beheer en onderhoud je websites en leid je migraties waar je samen met je collega’s aan werkt. Je werkt op ons kantoor in Leiden of je werkt mee in het team bij een van onze klanten.

 

Webredactie

Als webredacteur coördineer je projecten en neem je de leiding over het redactieproces, van begin tot eind. Dat betekent dat je zelf schrijft, het werk van anderen redigeert en schrijfwijzers ontwikkelt waarin je de tone of voice van een klant bepaalt.

 

Conversation design

Als conversation designer ontwerp je de gesprekken die een gebruiker heeft met een chat- of voicebot. En dat is niet eenvoudig. Het kunstmatige brein van een bot werkt niet hetzelfde als het brein van een mens. 

Meer lezen

Support staff

In de support staff houd jij Crossphase draaiende en zorg je dat collega’s die voor klanten werken een topprestatie kunnen leveren. Kom werken voor een van onze supportteams: New Business | Talent Management | Consultants Detachering | HR | Admin & Finance

 

Worden dit jouw collega’s?

Bij Crossphase kreeg ik de kans om te werken voor de tofste bedrijven. Inmiddels ben ik verantwoordelijk voor de Crossphase Academy en vind ik het te gek om bij te dragen aan de groei van mijn collega’s.

Merinde

HR Coördinator, Linkedin

Ik krijg altijd veel verantwoordelijkheid bij de verschillende klanten waarvoor ik heb gewerkt. Zo ben ik binnen no time van medior naar senior gegroeid!

Liselotte

Webredacteur, LinkedIn

Ik word bij Crossphase gestimuleerd om mezelf te ontwikkelen op zowel professioneel als persoonlijk vlak. Dat is voor mij heel waardevol!

Rowin

Contentmanager, LinkedIn

Zie jij jezelf werken bij Crossphase?

We groeien hard en zijn altijd op zoek naar talent. Bekijk onze vacatures of stuur ons een open sollicitatie. 

Wat bieden jullie precies?

Crossphase biedt aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:

  • Goed salaris
  • 25 vakantiedagen
  • 8% vakantiegeld natuurlijk
  • Reiskostenvergoeding
  • Pensioenregeling
  • Uitgebreide biologische lunch
  • Fruit op kantoor

We vinden het bovendien belangrijk dat jij het naar je zin hebt bij ons. Als jij lekker in je vel zit, haal je het beste uit jezelf. Daarom lunchen we samen, bieden we een wekelijkse bootcampsessie en sluiten we iedere week af met een vrijdagmiddagborrel. En wordt het je allemaal even teveel? Laat je dan onder handen nemen door onze masseur.

Hoe verloopt jullie sollicitatieproces?

Dat verschilt per functie. Sowieso hoor je binnen enkele dagen van ons of je op gesprek mag komen. Voor de meeste functies voeren we twee sollicitatiegesprekken. Daarin willen wij jou leren kennen, maar vinden wij het ook belangrijk dat jij een goed beeld van ons krijgt. Wij solliciteren immers ook bij jou. 😉

Voor een aantal rollen loopt de procedure net wat anders. Solliciteer jij voor de functie van webredacteur? Dan wordt een schrijfopdracht onderdeel van de procedure. Sollicitanten voor een medior-, senior- of staffunctie vragen we een persoonlijkheidsassessment te doen.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op met onze recruiter Ruben.

+31638306273
Whatsapp 
Linkedin