Crossphase als werkgever

Crossphase is ambitieus en groeit snel. In twee jaar tijd zijn we twee keer zo groot geworden. Momenteel bestaat ons team uit ruim 75 collega’s en we blijven groeien. Daarom zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe, enthousiaste professionals. Zo groeien we samen verder.

Wat wij als Crossphase belangrijk vinden, hebben we vertaald naar drie kernwaarden. Deze vormen een kompas bij het realiseren van onze doelen en herinneren ons eraan hoe we willen werken.

Growth culture

Champions do more

Committed to joint success

Wat bieden wij?

Omdat we weten dat we veel van je vragen, zetten we daar ook veel tegenover. Crossphase biedt aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:

  • Goed salaris
  • 25 vakantiedagen
  • 8% vakantiegeld natuurlijk
  • Reiskostenvergoeding
  • Pensioenregeling
  • Uitgebreide biologische lunch
  • Fruit op kantoor

We vinden het belangrijk dat jij het naar je zin hebt bij ons. Want als jij lekker in je vel zit, haal je het beste uit jezelf. Daarom lunchen we samen, bieden we een wekelijkse bootcampsessie en sluiten we iedere week af met een vrijdagmiddagborrel. En wordt het je allemaal even teveel? Laat je dan onder handen nemen door onze (bedrijfs)masseur.

Crossphase Academy

Ook jouw groei is voor ons een prioriteit, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Daarom hebben wij de Crossphase Academy. Door middel van workshops en trainingen blijf je jezelf ontwikkelen. En wat je leert tijdens de workshop, pas je direct weer toe in je werk.

Het aanbod is onderverdeeld in vier categorieën: Health & Future, Way of Working, Expert Knowledge en Personal Growth. De workshops variëren van persoonlijk leiderschap tot succesvol pitchen, en van hoe werkt Google Analytics tot hoe is het om een kersverse vader te zijn ;).

Deze workshops worden zowel verzorgd door externe professionele trainers, als door de collega’s zelf. Wat kunnen we nog van jou leren?

Wil je meer weten over Crossphase? Laat je gegevens achter!

12 + 9 =

We gebruiken jouw gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.

Ik&Crossphase

Naast deze workshops, bieden we onder de noemer ‘Ik&Crossphase’ ook individuele coaching. Per kwartaal ga je samen met je coach met een ontwikkeldoel aan de slag. Dit kunnen professionele of persoonlijke doelen zijn. Net waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Door zelf oplossingen aan te dragen en met ons te sparren, ondersteunen we jou in je ontwikkeling.

Hoe solliciteer je bij Crossphase?

Zie jij het helemaal zitten om samen met ons verder te groeien? Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet. Binnen enkele dagen hoor je van ons of je op gesprek mag komen. In totaal voeren we twee sollicitatiegesprekken. Daarin willen wij jou leren kennen, maar vinden wij het ook belangrijk dat jij een goed beeld van ons krijgt.

Solliciteer jij voor de functie webredacteur? Dan is een schrijfopdracht onderdeel van de procedure. Sollicitanten voor een medior-, senior- of staffunctie vragen wij een persoonlijkheidsassessment te voltooien.

Nog vragen?

Bel onze recruiter Ruben op 06-38306273. Of stuur een mail naar werken@crossphase.nl.