Klikt het?

 

In 2020 willen wij de beste reputatie hebben op het gebied van content management, wereldwijd. Dit kan alleen door het beste team samen te stellen van professionals met passie voor hun vak. Echte ambachtslieden die niet alleen doen wat ze moeten doen, maar net een stap extra zetten.

Ben jij een echte Crossphaser?

Wil je werken bij een van de grootste contentspecialisten van Nederland en voor de leukste klanten? Wij zoeken professionals die leergierig, empathisch, sensitief, communicatief vaardig, initiatiefrijk en een echte teamplayer zijn.

Herken je jezelf al?

Ik & Crossphase

“Hoe gaat het met je en met jouw werk?” Deze vraag zal je vaak horen. In de dagelijkse werkzaamheden kan het soms druk zijn en sta je vaak niet stil bij je persoonlijke ambities. Daarom hebben wij een begeleidingsprogramma dat je helpt jezelf verder te ontwikkelen: Ik & Crossphase. Je hebt hierbij zelf de controle. Wij willen graag dat je de tijd neemt om over je persoonlijke ontwikkeling na te denken. Je wordt vrijgelaten waarin jij wilt groeien; je competenties of in het vakgebied.

De doelstellingen die je zelf opstelt zijn rocks. Dankzij de maandelijkse snapshots (360 graden feedback) en de pulse gesprekken met je persoonlijke begeleider word je constant gestimuleerd in je vooruitgang. Een van de voordelen van een individuele begeleider is dat je één aanspreekpunt hebt.

Wij helpen je verder komen. Door zelf oplossingen aan te dragen en met ons te sparren, ondersteunen we je nog verder te groeien.

Een dag meelopen met..

“Vaak reis ik met het ov naar een klant. Ik start de dag goed met een kop koffie op het station, daarna loop ik naar het kantoor van de klant. Ik arriveer tussen 8:15 en 8:30 uur, dan is het nog lekker rustig op kantoor. Ik begin altijd met het verwerken van mailtjes zodat ik een overzicht krijg van de lopende zaken. Om 9:09 uur begint de eerste meeting, ook wel stand-up genoemd. Iedereen vertelt zijn of haar taken voor die dag en noemt de knelpunten. Dit natuurlijk onder het genot van een kop koffie of thee.

Na de stand-up werk ik door tot de lunch. Ik ben vooral bezig met het bouwen van pagina’s. Ik zorg dat alle content op de juiste plek wordt getoond, dat links kloppen en werken en voeg afbeeldingen toe. Ik loop de inhoud van de content nog even na, om te checken of er geen fouten in zitten. Tussendoor maken we natuurlijk een grapje. Om 12:00 uur lunchen we met collega’s in de kantine. De meeste afspraken plan ik in de middag zodat ik de ochtend heb om taken af te ronden. Het liefst net na de lunch, dan ben ik het scherpst. Deze afspraken gaan meestal over de inhoud van de oude website. Zo checken we of alles nog klopt.

Eind van de dag houden we een korte meeting met directe collega’s. We zetten op een rijtje welke taken afgerond zijn en welke nog opgepakt moeten worden. Rond 17:00 uur stap ik het kantoor weer uit en begin aan de terugreis.”

Miranda

webredacteur / contentmanager bij Crossphase

“Rond 8:00 uur stap ik het Ahold-kantoor binnen en loop ik direct naar de Albert Heijn To Go in de lobby. Daar haal ik wat fruit en koffie, voor een goede start van mijn dag. Eenmaal op mijn werkplek check ik eerst mijn mailbox. Ik zie dat er wat feedback is binnengekomen op een pagina die ik heb gebouwd. Ik bepaal de prioriteit van het werk en kijk wanneer er ruimte is op de backlog van het Content Team en plan het werk in. Na mijn mail is het tijd voor mijn eerste afspraak van de dag; een stakeholder van een groot project wil met mij om tafel. We bespreken hoe we het beste de nieuwe campagne kunnen doorvertalen naar de website. Met mijn statistieken van voorgaande campagnes bij de hand geef ik advies en komen we samen tot de meest geschikte oplossing. De meeting is geslaagd!

Tijdens de lunch wandel ik een rondje door Zaandam met mijn collega’s en halen we een lekker broodje op de markt, die we op de terugweg opeten. Na binnenkomst noteer ik snel mijn plus- en minpunten van de afgelopen week, want het is al weer tijd voor de Retro. We reflecteren in deze meeting op de werkweek en bedenken actiepunten om enige problemen op te lossen.

Teruggekomen op mijn werkplek zie ik weer een aantal mails binnenkomen. Er staat een fout op de website die per direct verwijderd moet worden. Ik zoek de pagina op en corrigeer alles wat niet goed staat. Terwijl ik op mijn plek zit merk ik dat het rumoerig achter mij wordt. Collega’s beginnen steeds harder te praten, en dan start er opeens muziek… De borrel is begonnen!”

Rick

contentmanager bij Crossphase

Klikt het?

Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging bij een van de beste contentmanagement bedrijven?

Als je denkt dat wij bij elkaar passen kun je altijd reageren op onze vacatures. Wij zijn altijd op zoek naar mensen die ons team versterken.