We 😍 groei

Wij vinden het belangrijk dat jij de ruimte krijgt om te groeien en bloeien. Dat hebben we vastgelegd als ons hoogste doel. Zelf noemen we dat onze Growth Culture; een veilige groeiomgeving waarin je wordt gestimuleerd om te bloeien en om de beste versie van jezelf te worden. Jouw groei, met hulp en steun van Crossphase.

Crossphase Academy

Een belangrijk onderdeel van onze groeicultuur is de Crossphase Academy. We hebben een ruim aanbod aan trainingen waarmee je kunt blijven leren en groeien – zowel persoonlijk als professioneel. 

Het aanbod is onderverdeeld in 3 categorieën. Ben je junior? Dan is er een breed aanbod. Zo krijg je van allerlei specialisaties iets mee en wat je leert tijdens een training, pas je direct weer toe in je werk. Ben je medior of senior, dan spitsen trainingen zich toe op jouw specialisme.

Thema’s

Expert knowledge

We maken, beheren en migreren content. Volg trainingen om te leren hoe verschillende CMS’en werken. Of verbreed je kennis in bijvoorbeeld copywriting, A/B-testen en het ontwikkelen van chatbots.

Management

We werken bij veel diverse klanten in verschillende culturen. Dat vraagt om allerlei skills. Hoe groei je als projectmanager? Waarom kies je voor agile? Hoe manage je een team als je niet formeel de leiding hebt?

Personal Growth

We vinden het belangrijk dat het niet alleen professioneel goed met je gaat. Groeien en ontwikkelen doe je ook als mens. Met deze trainingen haal jij het beste uit jezelf en kom je erachter wat belangrijk voor je is.

Doorgroeien in jouw specialisme

Om richting te geven aan jouw groei hebben we groeipaden ontwikkeld. Zo zie je welke stappen je kunt zetten om te groeien naar het volgende niveau binnen jouw vakgebied; van junior naar medior, van medior naar senior en dan door naar specialist. Is jouw skillset uniek en heb je een goed idee voor een nieuw specialisme? De groeipaden zijn constant in ontwikkeling en het aantal specialismen groeit met ons mee.

Krijg grip op je eigen groei

Kennis en skills verbreden aan de Crossphase Academy, reflectie tijdens groeigesprekken; je staat er niet alleen voor. Bij Crossphase krijg je een eigen coach. Samen kijken jullie naar wat jij op professioneel én persoonlijk vlak wilt ontwikkelen en welke stappen je kunt zetten om je doelen te bereiken. 

Welk groeipad kies jij?

Crossphase groeit hard en we zijn altijd op zoek naar talent. Groei jij met ons mee? 

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op met onze recruiter Ruben.

+31638306273
Whatsapp 
Linkedin