Webredactie & Content

Zoeken en vinden.
En duurzaam gevonden worden.

Meer informatie?

Webredactie

Goede teksten zijn essentieel voor een overzichtelijke, begrijpelijke en vindbare website.

Onze webredacteuren zijn specialisten in online communicatie. Ze zorgen dat teksten perfect aansluiten bij het ontwerp en uw huisstijl. Ook werken ze nauw samen met de designers en contentmanagers en borgen zo een optimale gebruikerservaring.

U krijgt perfect geschreven teksten waarmee u de doelgroep van uw website aanspreekt. Webredactie is een vak apart en daarvoor hebben wij de juiste professionals in huis.

U bepaalt zelf hoe u onze redacteuren inschakelt. Gedetacheerd, voor een project of flexibel. Onze webredacteuren zijn gewild: daarom hebben wij nu een vacature voor medior webredacteur.

Zoekmachine-optimalisatie (SEO)

Niet alleen gebruikerservaring is belangrijk. Ook Google moet uw website kunnen vinden. Elke webredacteur en contentmanager weet exact wat belangrijk is voor zoekmachineoptimalisatie, SEO.

En dat zit ‘m niet alleen in de juiste woorden en begrippen. Want ook structuur is bijvoorbeeld belangrijk. Zo zorgen we dat uw website duurzaam beter gevonden wordt door de juiste bezoekers.

N

Kwaliteit

Nadenken over de gevolgen van je werk. Dat is de basis voor kwaliteit. Omdat wij dat stapje extra zo belangrijk vinden trainen wij onze medewerkers. Zo garanderen wij onze kwaliteit.

Missie

In 2020 wereldwijd de beste reputatie hebben op het gebied van content management. Klanten blij maken met kwaliteit. Want pas als de klant bij is, zijn wij dat ook.

Wat u krijgt

Websites die altijd consistent, compleet en up-to-date zijn. Plezier in het werken met uw cms. Updates voert u snel en makkelijk uit. Het resultaat? Lagere kosten en een kortere time-to-market.

FD Gazelle

In 2014 wonnen wij de landelijke FD Gazelle Award voor beste toekomstvisie. En ook in 2015, 2016 én 2017 mochten wij de award van het Financieel Dagblad in ontvangst nemen. Een kroon op ons werk en vooral een award die echt iets voorstelt. Eentje die ‘niet te koop’ is.