Projectmanagement

Migreren is heel wat meer dan het verhuizen van content. Zonder plan en structuur wordt het chaos.
Meer informatie?

Projectmanagement

Overzicht, planning, en stakeholder-management. Goed projectmanagement is essentieel voor een soepel en efficiënt verloop van grote projecten. Bij een project als een contentmigratie zijn vaak partijen betrokken met verschillende doelstellingen. Dit kan soms erg lastig zijn. Dan is het prettig om een ervaren projectmanager in te schakelen. Een regisseur die zorgt voor overzicht, coördinatie en kwaliteitsbewaking. Onze projectmanagers helpen u van begin tot eind. Zij hebben ervaring met uiteenlopende systemen, processen en organisaties bij grote bedrijven in Nederland en Europa.

Het begint met een plan

Door onze jarenlange ervaring kennen we veel uitdagingen en valkuilen. Zo weten we dat voorbereiding en projectmanagement essentieel zijn voor een snel en efficiënt verloop van een contentproject. Daarom starten we altijd met een voortraject en maken samen met u een plan van aanpak. Dit plan schept duidelijkheid. We inventariseren de werkzaamheden en zorgen dat verwachtingen duidelijk zijn. Zo leggen we samen de basis voor kwaliteit: een efficiënt en succesvol project.

FD Gazelle

In 2014 wonnen wij de landelijke FD Gazelle Award voor beste toekomstvisie. En ook in 2015, 2016 én in 2017 mochten wij de award van het Financieel Dagblad in ontvangst nemen. Een kroon op ons werk en vooral een award die echt iets voorstelt. Eentje die ‘niet te koop’ is.

Wat u krijgt

Websites die altijd consistent, compleet en up-to-date zijn. Plezier in het werken met uw cms. Updates voert u snel en makkelijk uit. En het resultaat? Lagere kosten en een kortere time-to-market.