Content­ Management as a Service

Alles draait om de mensen. Maar u zet ze alleen in voor de uren die u nodig heeft. Heel flexibel dus.

Meer info?Afspraak maken?

Schommelende werkdruk

Content Management as a Service is dé oplossing voor schommelende werkdruk. Een team ervaren contentmanagers en webredacteuren dat u naar behoefte inschakelt.

Omdat de dynamiek in een contentorganisatie vaak onvoorspelbaar is, kunnen verschillen in werkdruk voor flinke uitdagingen zorgen. Tijdens een contentmigratie of in een drukke periode hebben uw vaste medewerkers bijvoorbeeld tijdelijk hulp nodig.

Maar ook als iemand plotseling ziek is, kunt u ons inschakelen. Want onze medewerkers zijn on demand beschikbaar voor lage en tijdelijke kosten. Zo draait de operatie steeds op het juiste tempo en is uw website altijd up-to-date.

U zet ons alleen in voor de uren die u echt nodig heeft. En natuurlijk betaalt u alleen wat u verbruikt.

Vakmensen

Onze contentmanagers zijn vakmensen. Experts met liefde en passie voor hun vak. Ze hebben ervaring in uiteenlopende cms’en en werken snel en nauwkeurig.

Door hun ruime ervaring werken ze zelfstandig en kunnen uitstekend coördineren. Ze begrijpen uw systemen, hebben oog voor detail en snappen als geen ander hoe belangrijk content is voor uw onderneming.

“Kenmerkend is de open communicatie.
Geen verrassingen en afspraak is afspraak”

Gerard Spijker

Solution Owner Marketing and Communications, KONE

KONE en Crossphase

“Kone heeft 55 websites in 30 talen en Crossphase helpt ons bij het beheer van al deze websites. Content Management as a Service betekent voor ons dat wij de handjes inhuren. Ze zitten niet bij ons thuis, maar op locatie. Ik zou Crossphase zeker aanbevelen, we zijn altijd erg tevreden. Het meest kenmerkende in onze relatie is dat de communicatie heel erg open is.”

U

SEO

Niet alleen gebruikerservaring is belangrijk. Ook Google moet uw website kunnen vinden. Elke webredacteur en contentmanager weet wat belangrijk is voor een goede vindbaarheid.

Missie

In 2020 wereldwijd de beste reputatie hebben op het gebied van content management. Klanten blij maken met kwaliteit. Want pas als de klant bij is, zijn wij dat ook.

Wat u krijgt

Websites die altijd consistent, compleet en up-to-date zijn. Plezier in het werken met uw cms. Updates voert u snel en makkelijk uit. Het resultaat? Lagere kosten en een kortere time-to-market.

Gazelle 2017FD Gazelle

In 2014 wonnen wij de landelijke FD Gazelle Award voor beste toekomstvisie. En ook in 2015, 2016 én in 2017 mochten wij de award van het Financieel Dagblad in ontvangst nemen. Een kroon op ons werk!